Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Jacob De Graeflaan 40 in Amstelveen 1181 DN

Jacob de Graeflaan 40

1181 DN Amstelveen
Koopsom € 725.000,- k.k.

Omschrijving

** English text below**

In deze kindvriendelijke en "dorps" aanvoelende straat in Amstelveen wordt nu deze semi-hoek woning met tot woonstudio verbouwde garage te koop aangeboden.
De woning heeft een totale oppervlakte van 141 m2 en ligt op een ruim en breed perceel van maar liefst 209 m2.

Het huis ligt op een uitstekende bereikbare locatie in een groene...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1959 Woonoppervlakte 141 m² Aantal kamers 6
Lees meer

Omschrijving

English translation below
** English text below**

In deze kindvriendelijke en "dorps" aanvoelende straat in Amstelveen wordt nu deze semi-hoek woning met tot woonstudio verbouwde garage te koop aangeboden.
De woning heeft een totale oppervlakte van 141 m2 en ligt op een ruim en breed perceel van maar liefst 209 m2.

Het huis ligt op een uitstekende bereikbare locatie in een groene woonomgeving, op loopafstand van de winkels aan de Rembrandtweg en aan de Bourgondischelaan. Het luxe winkelcentrum "Stadshart Amstelveen " bevindt zich op relatief korte fietsafstand van de woning evenals diverse basis scholen, middelbare scholen, actieve hockeyclubs en sportvoorzieningen in het Amsterdamse Bos. Het winkelcentrum Groot Gelderlandplein alswel de diverse uitvalswegen (A9 en A10) zijn goed en snel te bereiken.
Openbaar vervoer (o.a. buslijnen, een interliner en tram 5 en de vernieuwde 51) biedt goede verbindingen richting Amsterdam, Schiphol en omstreken.

De woning is omstreeks 2000-2001 aan de achterzijde uitgebouwd waardoor er een zeer ruime woonkamer is ontstaan met open keuken en er middels een schuifpui toegang tot de ruime tuin is.

In 2012 is de garage verbouwd en omgebouwd tot woonruimte, uiteraard met vergunning. Hierdoor is er een aparte woon - werk studio gerealiseerd. De studio kan volledig zelfstandig gebruikt worden maar is ook vanuit het huis bereikbaar (zowel op de begane grond als op de eerste verdieping). Tevens is achter de garage een bijkeuken gebouwd met o.a. de aansluitingen voor de wasmachine, droger en de C.V.-installatie. Deze ruimte is zowel via de woonkamer als uit deze studio bereikbaar.

Voor iedereen die op zoek is naar een praktijkruimte aan huis, een plek voor een au-pair (dubbele bewoning) of zijn studerende kind dicht bij huis wil laten wonen, is dit object zeer geschikt.

Het woonhuis kan door het plaatsen van een dakopbouw nog verder vergroot worden. Het is hierdoor mogelijk nog twee of drie extra slaapkamers en een badkamer te realiseren.

Aan de voorzijde van het pand is elektrische zonwering aangebracht, een aantal slaapkamers is voorzien van airconditioning. Het huis is destijds volledig geïsoleerd (Schiphol isolatie project), de kozijnen zijn van kunststof en aluminium.

INDELING
Begane grond
Woning: voortuin op het zuiden, entree, hal, meterkast met moderne elektra groepen, toiletruimte met zwevend toilet en fonteintje, trapkast/berging, trap naar de eerste verdieping, ruime L-vormige woonkamer met uitbouw en open keuken aan de achterzijde, bijkeuken, toegang tot de tuin middels een schuifpui en via de bijkeuken.
Verbouwde garage: voortuin, eigen entree, kamer (slaapplek-werkplek), badkamer met douche, wastafel en toilet, toegang tot de bijkeuken, trap naar de verdieping.

Eerste verdieping
Woning: overloop, drie slaapkamers van verschillend formaat, badkamer met ligbad, wastafel en toilet. Vanuit een van de slaapkamers is er een deur naar de eerste verdieping van de studio.
Verbouwde garage: Woonkamer met keuken pantry en toegang tot een dakterras/balkon van 7m2.

Woonkamer & open keuken
De ruime woonkamer (9 meter lang) met glad gestucte muren en inbouwspots (gemoderniseerd in 2012), is opgedeeld in een eetkamer en een woonkamer. De woonkamer is aan de achterzijde uitgebouwd en voorzien van een schuifpui met HR ++ glas. Op de grond is een eiken houten vloer gerealiseerd.
De open keuken van het merk Siematic uitgevoerd in kersenhout, is voorzien van diverse inbouwapparatuur (o.a. ATAG gasfornuis en teppan-yaki plaat, Siemens vaatwasser, stoomoven, koelkast en een oven/grill), is uitgerust met een granieten werkblad en een spoeleiland en bevindt zich aan de achterzijde van het pand, grenzend aan de eetkamer en de tuin.

Vanuit de woonkamer / open keuken is er toegang middels een schuifpui tot de tuin en is er toegang via een deur naar de wasruimte.

De verbouwde en opgebouwde garage beschikt op de eerste verdieping over het woonkamer gedeelte met keuken pantry.

Slaapkamers
Op de eerste verdieping van het huis bevinden zich drie slaapkamers.
Twee slaapkamers kijken aan de achterzijde uit over de groene binnentuinen, de derde slaapkamer is aan de voorzijde van het woonhuis gelegen. Twee slaapkamers zijn voorzien van een vaste kastenwand. De kamers zijn tevens van airconditioning voorzien.

In de verbouwde garage is er op de begane grond ruimte om een bed te plaatsen.

Badkamers
Het gehele object beschikt momenteel over twee badkamers. Op de eerste verdieping, nabij de drie slaapkamers. ligt de grote badkamer. Deze badkamer beschikt onder andere over een ligbad, dubbele wastafels en een extra toilet. Het geheel is uitgevoerd in de kleurstelling blauw-wit.

In de verbouwde garage is ook een badkamer aanwezig. Deze is voorzien van een wastafel, douche en een eigen toilet. Op de grond zijn antracietgrijze vloertegels aangebracht, de wandtegels zijn wit. In deze badkamer zijn voorbereidingen getroffen voor de aansluitingen van een wasmachine en of een droger. Er is spiegelverwarming en inbouw-spots zijn in het plafond aangebracht, ook is er mechanische ventilatie.

Berging / C.V. ruimte / wasruimte
De bijkeuken op de begane grond biedt plek aan de wasmachine, de droger en de CV-installatie (Nefit, 2001).
De ruimte is voorzien van lichte vloertegels en praktische legplanken.

Buitenruimte
Het huis beschikt aan de voorzijde over een ruime tuin waar eventueel ook een auto geparkeerd kan worden voor de verbouwde studio. De achtertuin biedt door zijn breedte en diepte voldoende mogelijkheden om van de zon te genieten. De tuin heeft een oppervlakte van circa 76 m2 (inclusief het achterpad dat alle buren op dit stuk bij hun tuin hebben getrokken.

Roerende zaken
Zie ingevulde roerende zakenlijst.

Parkeren
De auto kan eventueel voor de studio geparkeerd worden op eigen terrein of kosteloos in de straat. Er is in deze straat nog geen bewonersvergunning voor parkeren ingevoerd.

Energielabel
Verkoper overhandigt bij de overdracht van de woning aan de koper een energielabel D.

Oplevering
In overleg met de verkoper wordt een datum voor overdracht afgesproken.

Koopakte en notaris
Koper dient binnen drie werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming inzake de koopsom en de voorwaarden, een notaris aan te wijzen binnen een straal van 15 km van het ter verkoop aangeboden object, opdat uiterlijk 1 week na deze mondelinge overeenstemming de koopakte ondertekend kan worden.
Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen, heeft verkoper het recht deze aan te wijzen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

**English text**
Semi-corner family home with a garage converted into a studio now being offered for sale in a bright street in a childfriemdly area of Amstelveen.
The property has a total area of 141 m2 and is located on a spacious and wide plot of 209 m2.
 
The house is in an excellent accessible location in a green living environment, within walking distance to the shops on the Rembrandtweg and on Bourgondischelaan.
The luxury shopping center "Stadshart Amstelveen" is located at a relatively short cycling distance from the house as well as various primary schools, secondary schools, active hockey clubs and sports facilities in the Amsterdamse Bos.

The Groot Gelderlandplein shopping center and the various highways (A9 and A10) can be reached quickly and easily.

Public transport (including bus lines, an interliner and tram 5 and the renewed 51) offers good connections to Amsterdam, Schiphol and the surrounding area.
 
The house was expanded around 2000-2001 at the rear, creating a very spacious living room with an open kitchen and access to the spacious garden through a sliding door.

The garage was renovated in 2012 and converted into living space, all done with a permit. This has created a separate living - working studio. The studio can be used entirely independently, but is also accessible from the house (both accessible on the ground floor and the first floor). A utility room has also been built behind the garage with connections for the washing machine, dryer and the C.V. installation. This space is accessible both through the living room and from this studio.

This property is very much suitable for anyone looking for a practice room at home, a place for an au pair (double occupancy) or who wants to have his student child live close to home.
 
The house can be further enlarged by placing an addition to the roof ( lie an attic space). This makes it possible to realize two or three extra bedrooms and a bathroom.
 
Electric blinds have been installed at the front of the building, a number of bedrooms have air conditioning. The house was fully insulated on at the time (Schiphol insulation project), the frames are plastic and aluminum.
 
LAYOUT
Ground floor
Property: front garden facing south, entrance hall, meter cupboard with modern electrical groups, toilet with toilet and sink, stair cupboard / storage room, stairs to the first floor, spacious L-shaped living room with extension and open kitchen at the rear, utility room, access to the garden through a sliding door and through the utility room.
Renovated garage: front garden, private entrance, room (sleeping place-workplace), bathroom with shower, sink and toilet, access to the utility room, stairs to the floor.
 
First floor
House: landing, three bedrooms of different sizes, bathroom with bathtub, sink and toilet. One of the bedrooms leads to a door to the first floor of the studio.
Renovated garage: Living room with kitchen pantry and access to a roof terrace / balcony of 7m2.
 
Living room & open kitchen
The spacious living room (9 meters long) with smoothly plastered walls and recessed spotlights (modernized in 2012) is divided into a dining room and a living room. The living room is extended at the rear and has a sliding door equipped with HR ++ glass. An oak wooden floor has been realized on the floor.

The open kitchen of the brand Siematic, made of cherry wood, is equipped with various built-in appliances (including ATAG gas stove and teppan-yaki plate, Siemens dishwasher, steam oven, fridge and oven / grill), and has a granite worktop and a sink island and is located at the rear of the property, adjacent to the dining room and garden.
 
The living room / open kitchen gives access through a sliding door to the garden, a door in the laundry room also provides acces to the garden.
 
The converted garage is equipped with a living room area with kitchen pantry at the first floor.
 
Bedrooms
There are three bedrooms on the first floor of the house.
Two bedrooms overlook the green inner gardens at the rear, the third bedroom is located at the front of the house. Two bedrooms have a fixed cupboard wall. The rooms are also air-conditioned.
 
In the converted garage there is space on the ground floor to place a bed (bedroom like).
 
Bathrooms
The entire object currently has two bathrooms. On the first floor, near the three bedrooms is a large bathroom. This bathroom has a bathtub, double sinks and an extra toilet. The whole is executed in the color scheme blue and white.

There is also a bathroom in the converted garage, equipped with a sink, shower and a private toilet. Anthracite gray floor tiles have been applied to the floor, the wall tiles are white. Preparations have been made for the extra connections for a washing machine and / or a dryer. There is mirror heating and built-in spots in the ceiling, there is also mechanical ventilation.
 
Storage / C.V. room / laundry room
The utility room on the ground floor offers space for the washing machine, dryer and central heating system (Nefit, 2001).
The space is equipped with light floor tiles and practical shelves.
 
Outdoor space
The house has a spacious garden at the front, it is possible to park a car in front of the renovated studio. Due to its width and depth, the back garden offers plenty of opportunities to enjoy the sun. The garden has an area of ??approximately 76 m2 (including the rear path that all neighbors have drawn to their garden on this piece).
 
Movable property
See complete list of movable goods.
 
Parking
The car can possibly be parked in front of the studio on private property or free of charge in the street. No resident permit for parking has yet been introduced on this street.
 
Energy rating
The seller hands over an energy label D to the buyer when transferring the property.
 
Delivery
A date for transfer is agreed in consultation with the seller.
 
Purchase deed and notary
Within three working days after reaching the oral agreement on the purchase price and the conditions, buyer should appoint a notary within a radius of 15 km of the object offered for sale. The deed of sale can then be signed no later than 1 week after this oral agreement.
If the buyer has not appointed a notary within this period, the seller has the right to designate it.
 
This information has been compiled by us with the necessary care. On our part, however, no liability is accepted for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. All specified sizes and surfaces are indicative. The buyer has his own duty to investigate all matters that are important to him or her. With regard to this property, the broker is the seller's advisor. We advise you to engage an expert (NVM) broker who will guide you through the purchasing process. If you have specific wishes regarding the property, we advise you to make this known to your purchasing agent in good time and to have an independent investigation done. If you do not engage an expert representative, you consider yourself expert enough according to the law to be able to oversee all matters that are important.

 
Semi-corner family home with a garage converted into a studio now being offered for sale in a bright street in a childfriemdly area of Amstelveen.
The property has a total area of 141 m2 and is located on a spacious and wide plot of 209 m2.
 
The house is in an excellent accessible location in a green living environment, within walking distance to the shops on the Rembrandtweg and on Bourgondischelaan.
The luxury shopping center "Stadshart Amstelveen" is located at a relatively short cycling distance from the house as well as various primary schools, secondary schools, active hockey clubs and sports facilities in the Amsterdamse Bos.

The Groot Gelderlandplein shopping center and the various highways (A9 and A10) can be reached quickly and easily.

Public transport (including bus lines, an interliner and tram 5 and the renewed 51) offers good connections to Amsterdam, Schiphol and the surrounding area.
 
The house was expanded around 2000-2001 at the rear, creating a very spacious living room with an open kitchen and access to the spacious garden through a sliding door.

The garage was renovated in 2012 and converted into living space, all done with a permit. This has created a separate living - working studio. The studio can be used entirely independently, but is also accessible from the house (both accessible on the ground floor and the first floor). A utility room has also been built behind the garage with connections for the washing machine, dryer and the C.V. installation. This space is accessible both through the living room and from this studio.

This property is very much suitable for anyone looking for a practice room at home, a place for an au pair (double occupancy) or who wants to have his student child live close to home.
 
The house can be further enlarged by placing an addition to the roof ( lie an attic space). This makes it possible to realize two or three extra bedrooms and a bathroom.
 
Electric blinds have been installed at the front of the building, a number of bedrooms have air conditioning. The house was fully insulated on at the time (Schiphol insulation project), the frames are plastic and aluminum.
 
LAYOUT
Ground floor
Property: front garden facing south, entrance hall, meter cupboard with modern electrical groups, toilet with toilet and sink, stair cupboard / storage room, stairs to the first floor, spacious L-shaped living room with extension and open kitchen at the rear, utility room, access to the garden through a sliding door and through the utility room.
Renovated garage: front garden, private entrance, room (sleeping place-workplace), bathroom with shower, sink and toilet, access to the utility room, stairs to the floor.
 
First floor
House: landing, three bedrooms of different sizes, bathroom with bathtub, sink and toilet. One of the bedrooms leads to a door to the first floor of the studio.
Renovated garage: Living room with kitchen pantry and access to a roof terrace / balcony of 7m2.
 
Living room & open kitchen
The spacious living room (9 meters long) with smoothly plastered walls and recessed spotlights (modernized in 2012) is divided into a dining room and a living room. The living room is extended at the rear and has a sliding door equipped with HR ++ glass. An oak wooden floor has been realized on the floor.

The open kitchen of the brand Siematic, made of cherry wood, is equipped with various built-in appliances (including ATAG gas stove and teppan-yaki plate, Siemens dishwasher, steam oven, fridge and oven / grill), and has a granite worktop and a sink island and is located at the rear of the property, adjacent to the dining room and garden.
 
The living room / open kitchen gives access through a sliding door to the garden, a door in the laundry room also provides acces to the garden.
 
The converted garage is equipped with a living room area with kitchen pantry at the first floor.
 
Bedrooms
There are three bedrooms on the first floor of the house.
Two bedrooms overlook the green inner gardens at the rear, the third bedroom is located at the front of the house. Two bedrooms have a fixed cupboard wall. The rooms are also air-conditioned.
 
In the converted garage there is space on the ground floor to place a bed (bedroom like).
 
Bathrooms
The entire object currently has two bathrooms. On the first floor, near the three bedrooms is a large bathroom. This bathroom has a bathtub, double sinks and an extra toilet. The whole is executed in the color scheme blue and white.

There is also a bathroom in the converted garage, equipped with a sink, shower and a private toilet. Anthracite gray floor tiles have been applied to the floor, the wall tiles are white. Preparations have been made for the extra connections for a washing machine and / or a dryer. There is mirror heating and built-in spots in the ceiling, there is also mechanical ventilation.
 
Storage / C.V. room / laundry room
The utility room on the ground floor offers space for the washing machine, dryer and central heating system (Nefit, 2001).
The space is equipped with light floor tiles and practical shelves.
 
Outdoor space
The house has a spacious garden at the front, it is possible to park a car in front of the renovated studio. Due to its width and depth, the back garden offers plenty of opportunities to enjoy the sun. The garden has an area of ??approximately 76 m2 (including the rear path that all neighbors have drawn to their garden on this piece).
 
Movable property
See complete list of movable goods.
 
Parking
The car can possibly be parked in front of the studio on private property or free of charge in the street. No resident permit for parking has yet been introduced on this street.
 
Energy rating
The seller hands over an energy label D to the buyer when transferring the property.
 
Delivery
A date for transfer is agreed in consultation with the seller.
 
Purchase deed and notary
Within three working days after reaching the oral agreement on the purchase price and the conditions, buyer should appoint a notary within a radius of 15 km of the object offered for sale. The deed of sale can then be signed no later than 1 week after this oral agreement.
If the buyer has not appointed a notary within this period, the seller has the right to designate it.
 
This information has been compiled by us with the necessary care. On our part, however, no liability is accepted for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. All specified sizes and surfaces are indicative. The buyer has his own duty to investigate all matters that are important to him or her. With regard to this property, the broker is the seller's advisor. We advise you to engage an expert (NVM) broker who will guide you through the purchasing process. If you have specific wishes regarding the property, we advise you to make this known to your purchasing agent in good time and to have an independent investigation done. If you do not engage an expert representative, you consider yourself expert enough according to the law to be able to oversee all matters that are important.

 
Overdracht Status Beschikbaar Koopsom € 725.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Geschakelde woning Kwaliteit woning Normaal Subtype woning Niet-repeterend permanent Bouwjaar 1959 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan rustige weg, in woonwijk en vrij uitzicht Indeling Woonoppervlakte 141 m² Perceeloppervlakte 209 m² Gebouwgebonden buitenruimte 8 m² Inhoud 460 m³ Aantal kamers 6 Aantal slaapkamers 4 Aantal woonlagen 2 woonlagen Balkon Ja Energie Isolatie Volledig geïsoleerd Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel Nefit (Gas Combiketel uit 2001, Eigendom) Buitenruimte Tuin Achtertuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 76 m² (8.0 m bij 9.5 m) Ligging hoofdtuin Noord Achterom Ja Kwaliteit tuin Normaal Bergruimte Schuur / Berging Inpandig Isolatie Volledig geïsoleerd Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Dak Soort dak Plat dak Overig Permanente bewoning Ja Bijzonderheden Dubbele bewoning mogelijk Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen Mechanische ventilatie, TV kabel, Buitenzonwering, Airconditioning, Schuifpui Kadastrale gegevens Gemeente Amsterdam Sectie H Perceelnummer 8554 Oppervlakte 209 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Jacob de Graeflaan 40, 1181 DN Amstelveen

CBS Statistieken

Tabel Grafieken
2015 2016
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.