Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Onder bod
Burgemeester Hogguerstraat 893 in Amsterdam 1064 EC

Burgemeester Hogguerstraat 893

1064 EC Amsterdam
Koopsom € 225.000,- k.k.

Omschrijving

Comfortabel en licht TWEE kamer appartement met een woonoppervlakte van 45 m2 op de tweede verdieping aan de immer populairder wordende Burgemeester Hogguerstraat. Dit appartement ligt als een na laatste appartement aan de galerij, hetgeen veel rust en pricavy betekent!

De locatie is uniek. Het appartement grenst direct aan de Sloterplas en het Sloterpark.
Je hoeft maar de...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Appartement Bouwjaar 1965 Woonoppervlakte 45 m² Aantal kamers 2
Lees meer

Omschrijving

Comfortabel en licht TWEE kamer appartement met een woonoppervlakte van 45 m2 op de tweede verdieping aan de immer populairder wordende Burgemeester Hogguerstraat. Dit appartement ligt als een na laatste appartement aan de galerij, hetgeen veel rust en pricavy betekent!

De locatie is uniek. Het appartement grenst direct aan de Sloterplas en het Sloterpark.
Je hoeft maar de straat over te steken en je kunt naar hartelust door het groen wandelen, fietsen of zwemmen.
Het Sloterparkbad of het gezellige Sloterstrand met een aangrenzend restaurant, een roei- en kano club en een jachthaventje met terras liggen op loopafstand van de woning!

Naar Plein 40-45 fiets je in 5 minuten voor de dagelijkse boodschappen.

OMGEVING EN COMPLEX:
Het appartementencomplex heeft een afgesloten entree.
De separate berging is gelegen in de onderbouw.
Het complex is gebouwd in 1965, telt dertien woonlagen die bereikbaar zijn met lift en beschikt over een behulpzame en actieve huismeester.

De wijk Slotermeer is goed bereikbaar door openbaar vervoer (tram, bus, metro) en de uitvalswegen (ring A-10) bevinden zich op korte afstand.
De wijk kenmerkt zich door laagbouw, afwisselend met flatgebouwen met daar tussen veel groenvoorzieningen en in dit geval ook de Sloterplas met zijn vele recreatiemogelijkheden.

INDELING:
Begane grond: gezamelijke (afgesloten) entree, bergingen, trappenhuis, lift.
Tweede verdieping: meterkast op de gang, entree, tochtportaal, hal, badkamer, keuken, woonkamer en balkon, slaapkamer aan de galerijzijde.

Er zijn houten kozijnen aanwezig met enkele beglazing.
De woning dient te worden opgeknapt.

Woonkamer en keuken:
De woonkamer is voorzien van een zeilen vloer en geeft toegang tot het balkon op het westen.
De keuken heeft een eenvoudig blok met granieten werkblad.

Slaapkamer:
Er is 1 slaapkamer aan de voorzijde van het appartement (galerij kant).

Badkamer:
De badkamer is uitgerust met een wastafel, een toilet en een inloopdouche.

Buitenruimte
Vanuit het appartement en het balkon heb je zicht op de Sloterplas en het groen. Een heerlijke plek om even bij te komen na je werk.

Berging
In de onderbouw van het complex is een berging gelegen.

Parkeren
Het is mogelijk de auto middels een bewoners vergunning (kosten: € 55,- per jaar) voor de deur van het complex te parkeren. Bezoekers kunnen kosteloos middels een blauwe schijf/zone parkeren.

Servicekosten
De servicekosten bedragen voor dit appartement € 161,- per maand.
Dit bedrag is inclusief een voorschot op de stookkosten.

In deze servicekosten zijn o.a. de kosten voor de opstalverzekering verwerkt, de kosten van de administrateur, de kosten voor groot onderhoud & schoonmaak van het complex en de kosten van de huismeester.

Technische installaties
Verwarming: Middels centrale blokverwarming.
Warm Water: Middels de centrale voorziening.

Erfpacht
Het complex is gelegen op grond uitgegeven in erfpacht door de gemeente Amsterdam, de canon bedraagt € 46,- per jaar, de Algemene bepalingen voor voortdurende erfpacht van 1955 zijn van kracht.
Sinds 1 oktober 2017 biedt de gemeente Amsterdam erfpachters de mogelijkheid om tot 31 december 2019 de jaarlijkse betaling voor het recht van erfpacht (canon) o.a. eenmalig eeuwigdurend af te kopen of de canon vast te zetten. Nadere informatie hieromtrent is beschikbaar via ons kantoor.

Beheer
Het beheer en de administratie wordt verzorgd door de firma Intrema.
Er wordt minimaal eenmaal per jaar een ledenvergadering belegd. De VVE stukken zijn op kantoor beschikbaar.

Bouw- en Woningtoezicht
Navraag bij de afdeling BWT heeft geen nadelige informatie opgeleverd.

Energie (EPA)
Verkoper overhandigt bij verkoop een energielabel aan de nieuwe eigenaar.

Roerende Zaken
Het appartement word geleerd zoals gezien ten tijde van de bezichtiging.

Oplevering en bijzonderheden:
De oplevering vindt plaats in overleg.
Verkoper is flexibel en kan snel leveren.

In de koopakte worden de volgende clausules opgenomen namens de verkopende partij:
een ouderdomsclausule, een asbest clausule en de vermelding dat de verkopende partij nimmer zelf in de woning heeft gewoond (beleggingsmaatschappij).

Tevens wordt er gewerkt met een vaste notaris voor de overdracht van deze woning, zijnde kantoor Dentons, gevestigd te Amsterdam.
De koopakte wordt aan de hand van het NVM model opgesteld.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.
Overdracht Status Onder bod Koopsom € 225.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement galerijflat Subtype woning Flat(woning) permanent Bouwjaar 1965 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan water, aan rustige weg, vrij uitzicht en beschutte ligging Indeling Woonoppervlakte 45 m² Gebouwgebonden buitenruimte 7 m² Externe bergruimte 7 m² Inhoud 147 m³ Aantal kamers 2 Aantal slaapkamers 1 Aantal woonlagen 1 woonlaag Gelegen op 2e woonlaag Balkon Ja Energie Warmwater Centrale voorziening Verwarming Blokverwarming en stadsverwarming Buitenruimte Tuin Geen tuin Bergruimte Schuur / Berging Box Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren, betaald parkeren en parkeervergunningen Parkeer capaciteit 1 Dak Soort dak Plat dak Overig Permanente bewoning Ja Bijzonderheden Beschermd stads- of dorpsgezicht en kluswoning Onderhoud binnen Redelijk Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Bijdrage VVE p/m € 161,00 Voorzieningen Voorzieningen Mechanische ventilatie, TV kabel, Buitenzonwering, Lift Kadastrale gegevens Gemeente Sloten Sectie D Perceelnummer 5744 Index A27 Eigendomssituatie Eigendom belast met erfpacht Lasten € 46,- per jaar
Route van naar Burgemeester Hogguerstraat 893, 1064 EC Amsterdam

CBS Statistieken

Tabel Grafieken
2015 2016
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.