Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Onder bod
Burgemeester Hogguerstraat 1115 in Amsterdam 1064 EJ

Burgemeester Hogguerstraat 1115

1064 EJ Amsterdam
Vraagprijs € 300.000,- k.k.

Omschrijving

Comfortabel, modern en licht VIER kamer appartement met uitzicht over de Sloterplas.

Een woonoppervlakte van circa 78m2 op de elfde verdieping in een goed onderhouden complex met mooi zicht over de Sloterplas.
Rustig wonen met reuring op 20 minuten fietsafstand van de binnenstad!

Het complex telt dertien woonlagen die bereikbaar zijn met twee liften.
De...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Appartement Bouwjaar 1965 Woonoppervlakte 78 m² Aantal kamers 4
Lees meer

Omschrijving

Comfortabel, modern en licht VIER kamer appartement met uitzicht over de Sloterplas.

Een woonoppervlakte van circa 78m2 op de elfde verdieping in een goed onderhouden complex met mooi zicht over de Sloterplas.
Rustig wonen met reuring op 20 minuten fietsafstand van de binnenstad!

Het complex telt dertien woonlagen die bereikbaar zijn met twee liften.
De bergingen bevinden zich op de begane grond.

De locatie is uniek. Het appartement grenst direct aan de Sloterplas en het Sloterpark. Je hoeft maar de straat over te steken en je kunt naar hartelust door de natuur wandelen, fietsen of zwemmen.
Het Sloterparkbad of het gezellige Sloterstrand met een aangrenzend restaurant met terras is vlakbij!
Naar Plein 40-45 fiets je in 5 minuten voor de dagelijkse boodschappen.

Het appartementencomplex heeft een afgesloten entree.
De separate berging is gelegen in de onderbouw.
Het complex is gebouwd in 1965 en beschikt over een huismeester.

De wijk Slotermeer is goed bereikbaar door openbaar vervoer (tram, bus, metro) en de uitvalswegen (ring A-10) bevinden zich op korte afstand. De wijk kenmerkt zich door laagbouw, afwisselend met flatgebouwen met daar tussen veel groenvoorzieningen en in dit geval ook de Sloterplas met zijn vele recreatiemogelijkheden.

Het appartement is gelegen op de elfde verdieping en heeft een groot balkon op het westen.
De woning is voorzien van o.a. een laminaat vloer en houten kozijnen met dubbele beglazing.
Eem berging bevindt zich onder het complex.

Indeling
Het appartement heeft de volgende indeling: meterkast op de galerij, entree, hal met toegang tot alle vertrekken, badkamer, dichte keuken, separaat toilet, twee slaapkamers aan de westzijde, ruim balkon op het westen, ruime woonkamer / derde slaapkamer, inpandige berging en een royale berging in de onderbouw.

Woonkamer en keuken
De ruime woonkamer (thans een woonkamer en een zitkamer maar eenvoudig terug te brengen naar een woonkamer en een derde slaapkamer) met een oppervlakte van 34 m2 biedt voldoende ruimte voor een eetkamer en een zitkamer indeling. Vanuit de kamer is er toegang tot het zonnige balkon.
De keuken bevindt zich aan de voorzijde (galerijzijde).

Slaapkamers
De slaapkamers zijn aan de balkonzijde gelegen en kijken uit over het groen en het water van de Sloterplas. De master bedroom geeft toegang tot het balkon.

Badkamer
De eenvoudige badkamer is voorzien van een wastafel en een ligbad. Het toilet is separaat.

Buitenruimte
Vanuit het appartement en het balkon heb je zicht op de Sloterplas en het groen. Het balkon heeft een oppervlakte van 12 m2 en ligt over de gehele breedte van het appartement. Een heerlijke plek om even bij te komen na je werk.

Berging
In de onderbouw van het complex is een berging gelegen.

Parkeren
Het is mogelijk de auto middels een bewoners vergunning (kosten: € 55 per jaar) voor de deur van het complex te parkeren. Bezoekers kunnen kosteloos middels een blauwe schijf/zone parkeren.

Servicekosten
De servicekosten bedragen voor dit appartement € 168,82 per maand. Dit bedrag is exclusief een voorschot op de stookkosten. In de servicekosten zijn o.a. de kosten voor de opstalverzekering verwerkt, de kosten van de administrateur, de kosten voor groot onderhoud & schoonmaak van het complex en de kosten van de huismeester.

Stookkosten
Het maandelijkse voorschot voor de stookkosten bedraagt € 85,- per maand. Eenmaal per jaar worden de stookkosten verrekend met de betaalde voorschotten. De appartementen worden verwarmd door middel van centrale stads/blokverwarming.

Technische installaties
Verwarming: Middels centrale stads/blokverwarming.
Warm Water: Middels de centrale voorziening.

Erfpacht
Het complex is gelegen op grond uitgegeven in erfpacht door de gemeente Amsterdam. Het huidige tijdvak loopt tot 31-12-2035. De canon bedraagt thans € 82,56 per jaar en de Algemene bepalingen voor voortdurende erfpacht van 1955 zijn van kracht.

Indien een koper wenst over te stappen van voortdurende erfpacht naar eeuwigdurende erfpacht dan zal bij een overstap (aanvraag) naar eeuwigdurende erfpacht in 2019 de canon € 111,-- per jaar + inflatie in 2019 (excl. notariskosten) gaan bedragen.
Eeuwigdurend de erfpacht afkopen is bij een overstap in 2019 mogelijk tegen een richtbedrag van € 2.934, --(excl.notariskosten).

Indien je het huidige en het eeuwigdurende tijdvak wenst af te kopen (je koopt direct alle canon betalingen af en je betaalt nooit meer erfpacht) bedraagt de richtprijs op basis van een overstap in 2019 € 3.897,--.

Deze bedragen zijn indicatief en gebaseerd op de rekentool van de Gemeente Amsterdam.
Er kunnen geen rechten aan de uitkomsten van deze rekentool worden ontleend.

Beheer
Het beheer en de administratie wordt professioneel verzorgd.
Er wordt minimaal eenmaal per jaar een ledenvergadering belegd. Alle relevante VVE stukken zijn bij ons op kantoor beschikbaar.

Energie (EPA)
Verkoper overhandigt bij verkoop een energielabel aan de nieuwe eigenaar.


Roerende Zaken
Het appartement word geleerd zoals gezien ten tijde van de bezichtiging.

Oplevering en bijzonderheden:
De oplevering vindt plaats in overleg.
Verkoper is flexibel en kan snel leveren.

In de koopakte worden de volgende clausules opgenomen namens de verkopende partij:
een ouderdomsclausule, een asbest clausule en de vermelding dat de verkopende partij nimmer zelf in de woning heeft gewoond (beleggingsmaatschappij).

Tevens wordt er gewerkt met een vaste notaris voor de overdracht van deze woning, zijnde kantoor Dentons, gevestigd te Amsterdam.

De koopakte wordt aan de hand van het NVM model opgesteld.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.
Overdracht Status Onder bod Vraagprijs € 300.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Servicekosten € 168,00 Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement galerijflat Subtype woning Flat(woning) permanent Bouwjaar 1965 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan water, aan rustige weg, vrij uitzicht en beschutte ligging Indeling Woonoppervlakte 78 m² Gebouwgebonden buitenruimte 13 m² Externe bergruimte 7 m² Inhoud 252 m³ Aantal kamers 4 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 1 woonlaag Gelegen op 11e woonlaag Balkon Ja Energie Warmwater Centrale voorziening Verwarming Blokverwarming en stadsverwarming Buitenruimte Tuin Geen tuin Bergruimte Schuur / Berging Box Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren, betaald parkeren en parkeervergunningen Parkeer capaciteit 1 Dak Soort dak Plat dak Overig Permanente bewoning Ja Bijzonderheden Beschermd stads- of dorpsgezicht Onderhoud binnen Matig tot redelijk Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen Mechanische ventilatie, TV kabel, Lift Kadastrale gegevens Gemeente Sloten Sectie D Perceelnummer 5744 Index A138 Eigendomssituatie Eigendom belast met erfpacht Lasten € 82,56 per jaar
Route van naar Burgemeester Hogguerstraat 1115, 1064 EJ Amsterdam

CBS Statistieken

Tabel Grafieken
2015 2016
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.