Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht o.v.
Hoofdweg 686 in Amsterdam 1055 AB

Hoofdweg 686

1055 AB Amsterdam
Vraagprijs € 450.000,- k.k.

Omschrijving

Bezichtigingen op afspraak. De vraagprijs is een vanaf prijs. De woning wordt per inschrijving verkocht.
Modern en ruim driekamer appartement van circa 95m² met PARKEERPLAATS het complex "Buskenblaser" aan de Hoofdweg. Het complex beschikt over een lift, een parkeergarage onder het gebouw en een gezamenlijke binnentuin. Het appartement is gelegen op de 3de verdieping en is modern afgewerkt....
Lees meer

Kenmerken

Soort object Appartement Woonoppervlakte 93 m² Aantal kamers 3
Lees meer

Omschrijving

English translation below
Bezichtigingen op afspraak. De vraagprijs is een vanaf prijs. De woning wordt per inschrijving verkocht.
Modern en ruim driekamer appartement van circa 95m² met PARKEERPLAATS het complex "Buskenblaser" aan de Hoofdweg. Het complex beschikt over een lift, een parkeergarage onder het gebouw en een gezamenlijke binnentuin. Het appartement is gelegen op de 3de verdieping en is modern afgewerkt. Het zonnige balkon ligt op het westen.

Het complex ligt zeer centraal ten opzichte van de winkels en de markt op het Bos en Lommerplein en de Bos en Lommerweg. Openbaar vervoer brengt u binnen de kortste te keren naar het centrum en met de auto bent u in een minuut op de ringweg A-10.

Het object
Het complex Buskenblaser is in 2005-2006 gebouwd en opgeleverd. Het complex beschikt op de begane grond over diverse winkelruimten met daarboven verschillende appartementen. In de kelder treft u de parkeerplaatsen en de bergingen.

Indeling
Begane grond: gezamenlijke entree, trappenhuis en lift.
Derde verdieping: entree, hal met garderobe, woonkamer met zit-, eet- en werkgedeelte, balkon, open keuken, gang, toiletruimte, badkamer, stookruimte, twee slaapkamers.
Kelder: berging en parkeerplaats.

Woonkamer
De ruime en lichte woonkamer is opgedeeld in een zitkamer gedeelte, een eetkamer gedeelte en een werkgedeelte. De totale oppervlakte van deze ruimte bedraagt circa 50m².
Vanuit de woonkamer komt u in de open keuken en op het balkon.

Keuken
De open moderne keuken grenst aan de woonkamer en het balkon. De keuken is in het wit uitgevoerd met RVS accenten en een natuurstenen aanrechtblad (zwart). De keuken beschikt over diverse apparatuur: 5 pits inductie kookplaat met RVS afzuigkap (circulatie), vaatwasser, oven, magnetron, Amerikaanse RVS koelkast.

Slaapkamers
De twee slaapkamers liggen aan de oostzijde van het gebouw. Een van de slaapkamers beschikt over een vaste kastewand met schuifdeuren en doet momenteel dienst als logeerkamer. De slaapkamers hebben een oppervlakte van respectievelijk 11,5m² en 12,7m².

Badkamer
De moderne en ruime badkamer is uitgerust met een ligbad, een separate douche en een wastafel meubel met dubbele wastafel en spiegelkast. Het geheel is in moderne kleuren grijs/wit uitgevoerd.

Buitenruimte
Het appartement beschikt over een heerlijk zonnig balkon (6,5m²) op het westen.

Berging
In de onderbouw is een berging aanwezig die bij dit appartement hoort.

Parkeren
Parkeren is mogelijk op de eigen parkeerplaats in de ondergrondse parkeerkelder of tegen betaling aan de openbare weg.

Servicekosten
De servicekosten bedragen per maand voor het appartement € 137,41 en voor de parkeerplaats € 25,70 per maand.

Technische installaties
Verwarming :Middels de CV-installatie, merk Remeha (2005-2006)
Warm Water :Middels de CV-installatie.
Elektrische installatie :Moderne/ voldoende elektragroepen met aardlekschakelaars

Kadastrale kenmerken
Gemeente :Sloten
Sectie :N
Nummer :604-A-70 (appartement) en A-161 (parkeerplaats)
Groot :groot 93/11.844ste aandeel en 1/141ste aandeel in de gemeenschappen van respectievelijk de woningen en de parkeerplaatsen.

Grondsoort
Het appartement en de parkeerplaats zijn gelegen op grond uitgegeven in voortdurende erfpacht door de gemeente Amsterdam. De canon is afgekocht tot en met 30 november 2055.

Dit jaar is er een mogelijkheid om over te stappen naar eeuwigdurende erfpacht met een kortingsregeling van de gemeente Amsterdam.
Via de rekentool van de gemeente zijn de volgende opties mogelijk op basis van een WOZ waarde1-1-2014:
De jaarlijkse canon voor na 2055 vastklikken: de canon gaat dan € 782,- per jaar (+ inflatie vanaf 2017 en excl. notariskosten) bedragen.

De canon eeuwigdurend afkopen voor na 2055 kost u op basis van de rekentool € 13.065,-- direct (excl. notariskosten). Hierna betaalt u nooit meer erfpacht.

VVE en het beheer
Het beheer en de administratie van de Vereniging van Eigenaren is in handen van de VVE Beheer Amsterdam, 020-5209046. De VVE stukken zijn beschikbaar ter inzage.

Koopakte
Koper dient na het bereiken van de mondelinge overeenkomst binnen 2 werkdagen een notaris aan te wijzen gevestigd in Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Uithoorn, Mijdrecht, Abcoude, Aalsmeer of Badhoevedorp. Het koopcontract wat zal worden gehanteerd is het model Ring Amsterdam. De keuze van de notaris is aan koper, tenzij anders aangegeven in de brochure. Indien koper binnen deze 2 werkdagen geen notaris heeft aangewezen heeft verkoper het recht deze aan te wijzen.

Energie (EPA)
Met betrekking tot het registergoed verklaart verkoper dat hij niet beschikt over een energieprestatie certificaat dan wel een gelijkwaardig document als bedoeld in het Besluit Energieprestatie gebouwen.

Verkoopvoorwaarden
In de koopakte wordt opgenomen dat verkopers de afgelopen jaren niet zelf in het verkochte hebben gewoond maar dat het verhuurd is geweest.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper.
Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

**English text**
Modern and spacious three-room apartment of approximately 95m² with a parking space along the Hoofdweg.

The complex has an elevator, a parking garage underneath the building and a communal inner garden.
The apartment is located on the 3rd floor and has a modern finish.
The sunny balcony faces west.

The complex is very central to the shops and the market on Bos en Lommerplein and Bos en Lommerweg. Public transport will take you to the center in no time and by car you can reach the A-10 ring road in a minute.

The object
The Buskenblaser complex was built and delivered in 2005-2006. The complex has various retail spaces on the ground floor with various apartments above. In the basement you will find the parking spaces and the storage rooms.

The apartment that is offered for sale is on the third floor and has an area of ??approximately 95m². The apartment can of course be reached by elevator.

Layout
Ground floor: common entrance, staircase and elevator.
Third floor: entrance, hall with wardrobe, living room with sitting area, dining and working area, balcony, open kitchen, corridor, toilet, bathroom, boiler room, two bedrooms.
Basement: storage and parking.

Living room
The spacious and bright living room is divided into a living room area, a dining room area and a working area. The total area of ??this space is approximately 50m².
From the living room you enter the open kitchen and the balcony.

Kitchen
The open modern kitchen is adjacent to the living room and the balcony. The white and stainless steel kitchen has a natural stone counter top in black. The kitchen has various appliancest: a 5 burner induction hob with stainless steel extractor hood (circulation), dishwasher, oven, microwave and an American stainless steel fridge.

Bedrooms
The two bedrooms are on the east side of the building. One of the bedrooms has a fixed cabinet wall with sliding doors and is currently in use as a guest room. The bedrooms have an area of ??11.5m² and 12.7m².

Bathroom
The modern and spacious bathroom is equipped with a bathtub, a separate shower and a sink unit with double sink and mirror cabinet. The whole is in modern gray / white colors.

Outdoor space
The apartment has a wonderful sunny balcony (6.5 m²) facing west.

Storage room
In the basement there is a private storage room.

Parking
Parking is possible on the private parking space in the underground parking garage or for a fee on the public road. A permit is needed, for more information we refer to the city council of Amsterdam.

Service fee
The service costs are € 137,41 per month for the apartment and € 25,70 per month for the parking space.

Technical installations
Heating: Through the central heating system, brand Remeha (2005-2006)
Hot Water: Through the central heating system.
Electrical installation: Modern / sufficient electrical groups with earth leakage switches.

Cadastral characteristics
Municipality: Sloten
Section: N
Number: 604-A-70 (apartment) and A-161 (parking space)
Large: large 93 / 11,844th share and 1 / 141st share in the communities of the houses and parking spaces respectively.

Ground type
The apartment and the parking space are located on land issued in continuous lease by the municipality of Amsterdam. The canon is paid for till November 30, 2055.

This year there is a possibility to switch to perpetual lease with a discount scheme from the municipality of Amsterdam.
The following options are possible:
The annual canon (with indexation) for a fixed amount after 2055: the canon will then amount uo to € 837,- annually (keep in mind that there will be an indexation from 2019 onwards).

It is also possible to never pay lease anymore after 2055. Costs herefore, based on the calculation tool are € 13.972,-

Bodycorporate and management
The management and administration of the Owners' Association is professional arranged by VVE Beheer Amsterdam, 020-5209046. All VVE documents can be send upon request.

Purchase deed
After reaching the oral agreement, the buyer must appoint a notary established within 2 working days in Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Uithoorn, Mijdrecht, Abcoude, Aalsmeer or Badhoevedorp. The purchase contract that will be used is the "Ring Amsterdam model". The choice of the notary is up to the buyer, unless indicated otherwise in the brochure. If the buyer has not designated a notary within these 2 working days, the seller has the right to designate it.

Energy (EPA)
With regard to registered property, the seller declares that he does not have an energy performance certificate or an equivalent document as referred to in the Energy Performance of Buildings Decree.

Conditions of sale
The deed of sale states that in recent years sellers have not themselves lived in what has been sold, but that it has been let.

This information has been compiled by us with the necessary care. On our part, however, no liability is accepted for any incompleteness, inaccuracy or other issues.
Modern and spacious three-room apartment of approximately 95m² with a parking space along the Hoofdweg.

The complex has an elevator, a parking garage underneath the building and a communal inner garden.
The apartment is located on the 3rd floor and has a modern finish.
The sunny balcony faces west.

The complex is very central to the shops and the market on Bos en Lommerplein and Bos en Lommerweg. Public transport will take you to the center in no time and by car you can reach the A-10 ring road in a minute.

The object
The Buskenblaser complex was built and delivered in 2005-2006. The complex has various retail spaces on the ground floor with various apartments above. In the basement you will find the parking spaces and the storage rooms.

The apartment that is offered for sale is on the third floor and has an area of approximately 95m². The apartment can of course be reached by elevator.

Layout
Ground floor: common entrance, staircase and elevator.
Third floor: entrance, hall with wardrobe, living room with sitting area, dining and working area, balcony, open kitchen, corridor, toilet, bathroom, boiler room, two bedrooms.
Basement: storage and parking.

Living room
The spacious and bright living room is divided into a living room area, a dining room area and a working area. The total area of this space is approximately 50m².
From the living room you enter the open kitchen and the balcony.

Kitchen
The open modern kitchen is adjacent to the living room and the balcony. The white and stainless steel kitchen has a natural stone counter top in black. The kitchen has various appliancest: a 5 burner induction hob with stainless steel extractor hood (circulation), dishwasher, oven, microwave and an American stainless steel fridge.

Bedrooms
The two bedrooms are on the east side of the building. One of the bedrooms has a fixed cabinet wall with sliding doors and is currently in use as a guest room. The bedrooms have an area of ??11.5m² and 12.7m².

Bathroom
The modern and spacious bathroom is equipped with a bathtub, a separate shower and a sink unit with double sink and mirror cabinet. The whole is in modern gray / white colors.

Outdoor space
The apartment has a wonderful sunny balcony (6.5 m²) facing west.

Storage room
In the basement there is a private storage room.

Parking
Parking is possible on the private parking space in the underground parking garage or for a fee on the public road. A permit is needed, for more information we refer to the city council of Amsterdam.

Service fee
The service costs are € 137,41 per month for the apartment and € 25,70 per month for the parking space.

Technical installations
Heating: Through the central heating system, brand Remeha (2005-2006)
Hot Water: Through the central heating system.
Electrical installation: Modern / sufficient electrical groups with earth leakage switches.

Cadastral characteristics
Municipality: Sloten
Section: N
Number: 604-A-70 (apartment) and A-161 (parking space)
Large: large 93 / 11,844th share and 1 / 141st share in the communities of the houses and parking spaces respectively.

Ground type
The apartment and the parking space are located on land issued in continuous lease by the municipality of Amsterdam. The canon is paid for till November 30, 2055.

This year there is a possibility to switch to perpetual lease with a discount scheme from the municipality of Amsterdam.
The following options are possible:
The annual canon (with indexation) for a fixed amount after 2055: the canon will then amount uo to € 837,- annually (keep in mind that there will be an indexation from 2019 onwards).

It is also possible to never pay lease anymore after 2055. Costs herefore, based on the calculation tool are € 13.972,-

Bodycorporate and management
The management and administration of the Owners' Association is professional arranged by VVE Beheer Amsterdam, 020-5209046. All VVE documents can be send upon request.

Purchase deed
After reaching the oral agreement, the buyer must appoint a notary established within 2 working days in Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Uithoorn, Mijdrecht, Abcoude, Aalsmeer or Badhoevedorp. The purchase contract that will be used is the "Ring Amsterdam model". The choice of the notary is up to the buyer, unless indicated otherwise in the brochure. If the buyer has not designated a notary within these 2 working days, the seller has the right to designate it.

Energy (EPA)
With regard to registered property, the seller declares that he does not have an energy performance certificate or an equivalent document as referred to in the Energy Performance of Buildings Decree.

Conditions of sale
The deed of sale states that in recent years sellers have not themselves lived in what has been sold, but that it has been let.

This information has been compiled by us with the necessary care. On our part, however, no liability is accepted for any incompleteness, inaccuracy or other issues.
Overdracht Status Verkocht onder voorbehoud Vraagprijs € 450.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement bovenwoning Bouwperiode 2001-2010 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging In centrum en in woonwijk Indeling Woonoppervlakte 93 m² Gebouwgebonden buitenruimte 7 m² Externe bergruimte 7 m² Inhoud 292 m³ Aantal kamers 3 Aantal slaapkamers 2 Aantal woonlagen 1 woonlaag Gelegen op 3e woonlaag Balkon Ja Energie Energieklasse A Energie einddatum 12-07-2029 Isolatie Dubbel glas Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel Remeha (Gas Combiketel uit 2006, Eigendom) Buitenruimte Tuin Geen tuin Bergruimte Schuur / Berging Box Parkeergelegenheid Garage Parkeerplaats Parkeerfaciliteiten Parkeergarage Dak Soort dak Plat dak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Bijdrage VVE p/m € 163,00 Voorzieningen Voorzieningen Mechanische ventilatie, TV kabel, Lift Kadastrale gegevens Gemeente Sloten Sectie N Perceelnummer 604 Index 70 Eigendomssituatie Erfpacht Afgekocht tot 2055-11-30 Kadastrale gegevens Gemeente Sloten Sectie N Perceelnummer 604 Index 161 Eigendomssituatie Erfpacht Afgekocht tot 2055-11-30
Route van naar Hoofdweg 686, 1055 AB Amsterdam

CBS Statistieken

Tabel Grafieken
2015 2016
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.