Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Burgemeester Hogguerstraat 449 in Amsterdam 1064 CT

Burgemeester Hogguerstraat 449

1064 CT Amsterdam
Vraagprijs € 325.000,- k.k.

Omschrijving

Comfortabel DRIE/VIER kamer appartement van circa 78 m2 (voorheen vier kamers) met een vrij en mooi uitzicht over de Sloterplas in een goed onderhouden complex op 20 minuten fietsafstand van de binnenstad!
Dit appartement bevindt zich op de eerste verdieping, heeft een groot balkon op het westen en is hoek gelegen; het heeft een eigen extra af te sluiten entree (EXTRA PRIVACY!)
...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Appartement Woonoppervlakte 78 m² Aantal kamers 3
Lees meer

Omschrijving

Comfortabel DRIE/VIER kamer appartement van circa 78 m2 (voorheen vier kamers) met een vrij en mooi uitzicht over de Sloterplas in een goed onderhouden complex op 20 minuten fietsafstand van de binnenstad!
Dit appartement bevindt zich op de eerste verdieping, heeft een groot balkon op het westen en is hoek gelegen; het heeft een eigen extra af te sluiten entree (EXTRA PRIVACY!)

Het complex, gebouwd in telt dertien woonlagen die bereikbaar zijn met twee liften.
Het appartementen complex heeft een (recent vernieuwde) afgesloten entree en beschikt over een actieve huismeester.

De wijk Slotermeer is goed bereikbaar door openbaar vervoer (tram, bus, metro) en de uitvalswegen (ring A-10) bevinden zich op korte afstand. De wijk kenmerkt zich door laagbouw, afwisselend met flatgebouwen met daar tussen veel groenvoorzieningen en in dit geval ook de Sloterplas met zijn vele recreatiemogelijkheden.

De locatie is uniek. Het appartement grenst direct aan de Sloterplas en het Sloterpark.
Je hoeft maar de straat over te steken en je kunt naar hartelust door de natuur wandelen, fietsen of zwemmen.
Het Sloterparkbad of het gezellige Sloterstrand met een aangrenzend restaurant met terras is vlakbij!
Naar Plein 40-45 fiets je in 5 minuten voor de dagelijkse boodschappen.

Indeling
Het appartement heeft de volgende indeling: meterkast op de galerij, entree, hal met toegang tot alle vertrekken, badkamer met douchecabine, dichte keuken, separaat toilet, twee slaapkamers aan de westzijde, ruim balkon op het westen, grote woonkamer (voorheen woonkamer en derde slaapkamer) met fraai zicht over de Sloterplas, inpandige berging en een royale berging in de onderbouw.

In de woonkamer, hal en in de slaapkamers is een laminaat vloer aangebracht.
De kozijnen zijn van hout, de beglazing is enkel glas.

Woonkamer en keuken
De ruime woonkamer met een oppervlakte van 34m2 biedt voldoende ruimte voor een eetkamer en een zitkamer indeling.
Vanuit de kamer is er toegang tot het zonnige balkon.
De keuken bevindt zich aan de voorzijde (galerijzijde ) en is uitgerust met losse- en inbouw-apparatuur. De keuken is voorts voorzien van een kunststof blad, witte kastjes en beschikt over een raam aan de galerij-kant dat open kan worden gezet. Op de grond is een tegelvloer aanbracht.

Slaapkamers
Beide slaapkamers bevinden zich op het westen, het is mogelijk een derde slaapkamer aan de voorzijde van de woning te realiseren. De master bedroom geeft toegang tot het balkon. Door de unieke ligging en (als enige op de galerij, extra af te sluiten entree, hoek), biedt een eventuele derde slaapkamer aan de galerij kant veel privacy (ramen kunnen volledig open).

Badkamer
De badkamer is uitgerust met een wastafel meubel, een handdoek-radiator en een douchecabine. De aansluiting voor de wasmachine bevindt zich in de badkamer. Op de grond zijn antraciet grijze vloertegels aangebracht, de wandtegels zijn wit met grijs.

Buitenruimte
Vanuit het appartement en het balkon heb je zicht op de Sloterplas en het groen. Het balkon heeft een oppervlakte van 12 m2 en ligt over de gehele breedte van het appartement. Een heerlijke plek om even bij te komen na je werk.

Berging
In de onderbouw van het complex is een berging gelegen.

Parkeren
Het is mogelijk de auto middels een bewoners vergunning (kosten: € 55 per jaar) voor de deur van het complex te parkeren. Bezoekers kunnen kosteloos middels een blauwe schijf/zone parkeren.

Servicekosten
De servicekosten bedragen voor dit appartement € 172,08 per maand. Dit bedrag is exclusief een voorschot op de stookkosten. In de servicekosten zijn o.a. de kosten voor de opstalverzekering verwerkt, de kosten van de administrateur, de kosten voor groot onderhoud & schoonmaak van het complex en de kosten van de huismeester.

Stookkosten
Het maandelijkse voorschot voor de stookkosten bedraagt € 85,- per maand.
Eenmaal per jaar worden de stookkosten verrekend met de betaalde voorschotten.
De appartementen worden verwarmd door middel van centrale stads/blokverwarming.

Technische installaties
Verwarming: Middels centrale stads/blokverwarming.
Warm Water: Middels de centrale voorziening.

Erfpacht
Het complex is gelegen op grond uitgegeven in erfpacht door de gemeente Amsterdam. Het huidige tijdvak loopt tot 2035. De canon bedraagt thans € 82,58 per jaar en de Algemene bepalingen voor voortdurende erfpacht van 1994 zijn van kracht.

Indien een koper wenst over te stappen van voortdurende erfpacht naar eeuwigdurende erfpacht dan zal bij een overstap (aanvraag) naar eeuwigdurende erfpacht in 2019 de canon € 107,-- per jaar + inflatie in 2019 (excl. notariskosten) gaan bedragen.
Eeuwigdurend de erfpacht afkopen is bij een overstap in 2019 mogelijk tegen een richtbedrag van € 2.905, --(excl.notariskosten).

Door verkoper is een aanvraag ingediend bij de Gemeente Amsterdam om zo de gunstige voorwaarden voor overstap in 2019 veilig te stellen.

De hierboven genoemde bedragen zijn indicatief en gebaseerd op de rekentool van de Gemeente Amsterdam.
Er kunnen geen rechten aan de uitkomsten van deze rekentool worden ontleend.

Beheer
Het beheer en de administratie wordt professioneel verzorgd door Intrema.
Er wordt minimaal eenmaal per jaar een ledenvergadering belegd.
Alle relevante VVE stukken zijn bij ons op kantoor beschikbaar.

Energie (EPA)
Verkoper overhandigt bij verkoop een energielabel D aan de nieuwe eigenaar.

Roerende Zaken
Conform de ingevulde Lijst van Zaken.

Oplevering
De oplevering vindt plaats in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 325.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement galerijflat Subtype woning Flat(woning) permanent Bouwperiode 1960-1970 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan water, aan rustige weg en beschutte ligging Indeling Woonoppervlakte 78 m² Gebouwgebonden buitenruimte 13 m² Externe bergruimte 6 m² Inhoud 249 m³ Aantal kamers 3 Aantal slaapkamers 2 Aantal woonlagen 1 woonlaag Gelegen op 1e woonlaag Balkon Ja Energie Energieklasse D Energie einddatum 28-11-2029 Warmwater Centrale voorziening Verwarming Blokverwarming en stadsverwarming Buitenruimte Tuin Geen tuin Bergruimte Schuur / Berging Box Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren, betaald parkeren en parkeervergunningen Dak Soort dak Plat dak Overig Permanente bewoning Ja Bijzonderheden Beschermd stads- of dorpsgezicht Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Bijdrage VVE p/m € 172,08 Voorzieningen Voorzieningen TV kabel, Lift Kadastrale gegevens Gemeente Sloten Sectie D Perceelnummer 5743 Index A3 Eigendomssituatie Eigendom belast met erfpacht Afgekocht tot 2035-12-31 Lasten € 82,58 per jaar met optie tot afkopen
Route van naar Burgemeester Hogguerstraat 449, 1064 CT Amsterdam

CBS Statistieken

Tabel Grafieken
2015 2016
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring