Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Burgemeester Hogguerstraat 183 in Amsterdam 1064 CM

Burgemeester Hogguerstraat 183

1064 CM Amsterdam
Vraagprijs € 325.000,- k.k.

Omschrijving

Comfortabel, modern en licht TWEE/DRIE kamer appartement (voorheen vier kamers) met uitzicht over de Sloterplas.
Iedere avond is het genieten van de ondergaande zon. VEEL PRIVACY door de hoekligging en de extra afgesloten entree (alleen in gebruik bij deze woning!).

Een woonoppervlakte van 78 m2 op de zesde verdieping in een goed onderhouden complex met mooi en ver zicht....
Lees meer

Kenmerken

Soort object Appartement Woonoppervlakte 78 m² Aantal kamers 3
Lees meer

Omschrijving

Comfortabel, modern en licht TWEE/DRIE kamer appartement (voorheen vier kamers) met uitzicht over de Sloterplas.
Iedere avond is het genieten van de ondergaande zon. VEEL PRIVACY door de hoekligging en de extra afgesloten entree (alleen in gebruik bij deze woning!).

Een woonoppervlakte van 78 m2 op de zesde verdieping in een goed onderhouden complex met mooi en ver zicht.
Rustig wonen met reuring op 20 minuten fietsafstand van de binnenstad!

Het complex telt dertien woonlagen die bereikbaar zijn met twee liften.
De bergingen bevinden zich op de begane grond.

De locatie is uniek. Het appartement grenst direct aan de Sloterplas en het Sloterpark. Je hoeft maar de straat over te steken en je kunt naar hartelust door de natuur wandelen, fietsen of zwemmen.
Het Sloterparkbad of het gezellige Sloterstrand met een aangrenzend restaurant met terras is vlakbij!

Naar Plein 40-45 fiets je in 5 minuten voor de dagelijkse boodschappen.

Het appartementencomplex heeft een afgesloten entree.
De separate berging is gelegen in de onderbouw.
Het complex is gebouwd in 1965 en beschikt over een behulpzame en actieve huismeester.

De wijk Slotermeer is goed bereikbaar door openbaar vervoer (tram, bus, metro) en de uitvalswegen (ring A-10) bevinden zich op korte afstand.
De wijk kenmerkt zich door laagbouw, afwisselend met flatgebouwen met daar tussen veel groenvoorzieningen en in dit geval ook de Sloterplas met zijn vele recreatiemogelijkheden.

Het appartement is gelegen op de zesde verdieping en heeft een groot balkon op het westen en een eigen privé opgang op de galerij (hoek gelegen - afgesloten met een extra deur; VEEL PRIVACY!)
De woning is voorzien van o.a. een laminaat vloer, vloerbedekking en van dubbele beglazing.
Eem berging bevindt zich onder het complex.

Indeling
Het appartement heeft de volgende indeling: entree, hal met toegang tot alle vertrekken, ruime woonkamer (de oorspronkelijke woonkamer met voorheen twee slaapkamers). Vanuit de woonkamer is er fraai zicht over de Sloterplas. Een ruim balkon op het westen, een badkamer, toiletruimte, slaapkamer aan de voorzijde en een berging in de onderbouw.

Woonkamer en keuken
De doorgebroken en zeer ruime woonkamer (voorheen een woonkamer en twee slaapkamers) strekt zich uit over de gehele breedte van het appartement, geeft toegang tot het zonnige balkon en is voorzien van vloerbedekking. De keuken bevindt zich aan de voorzijde (galerijzijde - veel privacy) en is voorzien van MIELE en AEG inbouw apparatuur. De keuken heeft een RVS wand en beschikt over een zwart natuurstenen werkblad.

Slaapkamers
De slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van het appartement. Door de afgesloten eigen entree en de hoekligging (laatste op de galerij) biedt deze slaapkamer veel privacy. Het is vrij eenvoudig om een tweede en of derde slaapkamer te realiseren.

Badkamer
De badkamer is uitgerust met een ligbad, een wastafel meubel en is voorzien van een licht gele tegelvloer. Een raam met ventilatieroosters (enkel glas) zorgt voor daglichttoetreding. Het toiletruimte is separaat.

Buitenruimte
Vanuit het appartement en het balkon heb je zicht op de Sloterplas en het groen. Het balkon heeft een oppervlakte van 12 m2 en ligt over de gehele breedte van het appartement. Een heerlijke plek om even bij te komen na je werk.

Berging
In de onderbouw van het complex is een berging gelegen.

Parkeren
Het is mogelijk de auto middels een bewoners vergunning (kosten: € 55 per jaar) voor de deur van het complex te parkeren.
Bezoekers kunnen kosteloos middels een blauwe schijf/zone parkeren.

Servicekosten
De servicekosten bedragen voor dit appartement € 168,82 per maand. Dit bedrag is exclusief een voorschot op de stookkosten. In de servicekosten zijn o.a. de kosten voor de opstalverzekering verwerkt, de kosten van de administrateur, de kosten voor groot onderhoud & schoonmaak van het complex en de kosten van de huismeester.

Stookkosten
Het maandelijkse voorschot voor de stookkosten bedraagt € 85,- per maand. Eenmaal per jaar worden de stookkosten verrekend met de betaalde voorschotten. De appartementen worden verwarmd door middel van centrale blokverwarming.

Technische installaties
Verwarming: Middels centrale blokverwarming.
Warm Water: Middels de centrale voorziening.

Erfpacht
Het complex is gelegen op grond uitgegeven in erfpacht door de gemeente Amsterdam. Het huidige tijdvak loopt tot 2035, de vaste canon bedraagt € 80,29 per jaar en de Algemene bepalingen voor voortdurende erfpacht van 1955 zijn van kracht.

Vanaf 2035 zal (bij een overstap naar eeuwigdurende erfpacht in 2019) de canon € 110,- per jaar + inflatie in 2019 (excl. notariskosten) gaan bedragen.
Eeuwigdurend de erfpacht afkopen is bij een overstap in 2019 mogelijk tegen een richtbedrag van € 2.905,- (excl.notariskosten).

Indien je het huidige en het eeuwigdurende tijdvak wenst af te kopen (je koopt direct alle canon betalingen af en je betaalt nooit meer erfpacht) bedraagt de richtprijs op basis van een overstap in 2019 € 3.834 -.

Deze bedragen zijn indicatief en gebaseerd op de rekentool van de Gemeente Amsterdam.
Er kunnen geen rechten aan de uitkomsten van deze rekentool worden ontleend.

Beheer
Het beheer en de administratie wordt professioneel verzorgd.
Er wordt minimaal eenmaal per jaar een ledenvergadering belegd. Alle relevante VVE stukken zijn bij ons op kantoor beschikbaar.

Bouw- en Woningtoezicht
Navraag bij de afdeling BWT heeft geen nadelige informatie opgeleverd.

Energie (EPA)
Verkoper overhandigt bij verkoop een energielabel aan de nieuwe eigenaar.

Roerende Zaken
Conform de ingevulde Lijst van Zaken.

Oplevering:
De oplevering vindt plaats in overleg, dit kan snel en verkoper is flexibel.

Bijzonderheden:
In de koopovereenkomst wordt namens de verkopers een niet-zelfbewonings-clausule opgenomen daar verkoper niet zelf in het object heeft gewoond. Tevens wordt in de koopakte een ouderdoms-clausule en een asbest-clausule opgenomen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 325.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Servicekosten € 168,82 Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement galerijflat Subtype woning Flat(woning) permanent Bouwperiode 1960-1970 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht en beschutte ligging Indeling Woonoppervlakte 78 m² Gebouwgebonden buitenruimte 12 m² Externe bergruimte 5 m² Inhoud 242 m³ Aantal kamers 3 Aantal slaapkamers 2 Aantal woonlagen 1 woonlaag Gelegen op 6e woonlaag Balkon Ja Energie Isolatie Dubbel glas Warmwater Centrale voorziening Verwarming Blokverwarming en stadsverwarming Buitenruimte Tuin Geen tuin Bergruimte Schuur / Berging Box Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren, betaald parkeren en parkeervergunningen Dak Soort dak Plat dak Overig Permanente bewoning Ja Bijzonderheden Beschermd stads- of dorpsgezicht Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen Mechanische ventilatie, TV kabel, Lift, Airconditioning Kadastrale gegevens Gemeente Sloten Sectie D Perceelnummer 5742 Index A68 Eigendomssituatie Eigendom belast met erfpacht Lasten € 80,29 per jaar
Route van naar Burgemeester Hogguerstraat 183, 1064 CM Amsterdam

CBS Statistieken

Tabel Grafieken
2015 2016
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring