Mijn favorieten

Verkopen2.0

Uw huis verkopen | Nanninga & Burger Makelaardij doet het doeltreffend en succesvol in Amsterdam, Amstelveen en omstreken.

U staat op het punt uw woning te verkopen in Amsterdam of omstreken. Een ingrijpende gebeurtenis en iets dat u zeker niet zomaar uit handen geeft. Spannend, enerverend en bijzonder tegelijk. U wilt natuurlijk uw woning bij voorkeur snel en tegen de beste prijs verkopen. Zonder dat het u veel tijd en moeite kost. En vanzelfsprekend met een correcte afhandeling. Niet meer en niet minder. Mijn team en ik behartigen graag uw belangen als verkoper. Wij verkopen uw huis met de inzet alsof we ons eigen huis verkopen. Wij gaan ervoor. Zo bent u gegarandeerd van een optimaal resultaat.

Verkopen betekent voor ons: goed en actief luisteren. Naar u, maar ook naar de kijkers die wij straks mogen rondleiden in uw woning. Die kijkers hebben natuurlijk vragen en opmerkingen. Vaak positieve maar soms ook negatieve zaken komen aan bod. Wij pareren deze bezwaren en leveren als verkopend makelaar een bijdrage aan een succesvolle verkoop. Wij kennen de risico’s en de valkuilen die je kunt tegenkomen bij het verkopen van een huis als geen ander. Wij zijn er voor een rationeel oordeel en –niet minder belangrijk- een krachtige onderhandeling. Wij verstaan de kunst van het onderhandelen als de beste. Daar wordt concreet geld voor u mee verdiend. Alleen de beste prijs gegeven de beste omstandigheden is goed genoeg.
 
Een goede communicatie met u, de hoogst realiseerbare prijs voor uw huis, tegen de beste condities, zonder gezeur achteraf, is ons uiteindelijke doel.

Ongetwijfeld spelen er bij de verkoop van uw woning verschillende vragen door uw hoofd. Hoe kan ik mijn woning voor de maximale prijs verkopen? Hoe bereik ik geïnteresseerden? Hoe verloopt de prijsonderhandeling? Bij het beantwoorden van die vragen bent u op zoek naar zekerheid, naar duidelijke taal van een deskundige, onafhankelijke professional. Precies datgene dat wij u bieden. Wij zijn de schakel tussen uw eigen eerste verkoopplannen en de uiteindelijke sleuteloverdracht aan de nieuwe bewoners. Wij zijn een full servicemakelaar en begeleiden u van A tot Z. Persoonlijk en met aandacht voor uw specifieke situatie.

Samenwerken is bij ons ook echt ‘samen’ werken.  Een optimaal samenspel met u als verkopende opdrachtgever, is de basis voor een goede dienstverlening. Daarom nemen wij de tijd om u en uw wensen met betrekking tot de verkoop goed te leren kennen. Eerlijk en recht door zee, vertellen wij u wat de mogelijkheden en de onmogelijkheden zijn.

Nanninga & Burger Makelaardij maakt succesvol gebruik van haar uitgebreide relatienetwerk. Wij kennen de markt als geen ander, wachten niet af, maar zijn constant actief in Groot-Amsterdam en omgeving met het leggen van contacten en het verzamelen van informatie.
Wij doen het anders dan anderen. Nanninga & Burger Makelaardij koppelt creativiteit aan zakelijke vakbekwaamheid. Een ideale combinatie, want wie een huis wil verkopen verwacht inventiviteit en nuchter verstand. Wij weten wie er op zoek is naar een huis, naar uw huis misschien wel! Ieder huis is uniek, ieder mens is uniek: wij zoeken naar de match.

Gedurende het hele traject van verkoop houden wij u op de hoogte. Wij betrekken u bij iedere fase in het verkooptraject van uw woning. Wij wachten niet tot ú belt, maar nemen zelf contact op. En als het nodig is om een keer 's avonds of in het weekend met u af te spreken, dan maken we daar geen probleem van. Onze dienstverlening stopt vervolgens niet bij de overdracht, we hechten sterk aan een langdurige relatie en dus tot ver na de transactie kunt u bij ons (vrijblijvend) terecht met uw vragen.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring